Informacije

Informacije za postovane kupce:

Mozete izabrati svoju velicinu, sto vam ne daje garanciju da li ce vam odgovarati. Vecina populacije ima izrazeniji donji deo tela, a manji struk i grudi. Retko ko od nas ima idealne mere 90-66-90 :)

Toplo vam preporucujemo da nam saljete vase mere. Od mera vam je potrebno: Obim grudi, struka, bokova i duzina haljine koju zelite. Duzina haljine se meri od ramenog sava, preko grudi do zeljene duzine. Kao na primer: sredina butine, iznad kolena, do kolena......Ako zelite duze haljine nego sto su na izabranom modelu to se ne naplacuje. Za druge haljine bitno je da se izmeri duzina do poda plus visina stikli. Obavezno naglasite ako zelite da vam se haljina vuce po podu (da ima slep). Bez obzira da li na slici izabrane haljine ima ili ne,  to se isto dodaje u duzinu haljine u zadnjem delu. Ako zelite drugu boju isto napomenite!

Reklamacije primamo samo ako treba da se koriguje: ako je malo duza ili treba da se suzi. Troskove transporta u tom slucaju vi snosite u oba pravca.

Haljine se ne mogu vratiti, niti zameniti. Mogu se samo korigovati! Ako se menja izbrani model haljine to se doplacuje, takodje se doplacuje i ukoliko zelite vecu kolicinu cirkona. 

U nastavku pogledajte video klip kako da najjednostavnije uzmete pravilne mere